Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Registra't - Sol·licita el registre omplint el formulari

Contrast Guia Avaluació

Avatar: Equip de suport Equip de suport

Divendres passat 5 de maig, vam realitzar la sessió de devolució i contrast de l'esborrany de la Guia sobre avaluació, on expliquem que plantegem el text seguint la metàfora d'un viatge. Molt breument, presentem la nostra particular aventura de l'avaluació a través de dues grans parts. Una primera on es fixa el marc i els principis fonamentals de l'avaluació i la participació. Una segona, més pràctica, on expliquem les dimensions, els criteris, indicadors i, finalment, proposem unes taules de seguiment i avaluació. Durant la sessió vam recollir importants aportacions de millora que, en la mesura que ha estat possible, hem introduït en aquesta versió que us fem arribar. Així que, a partir d'aquí, posem a disposició el text complet per a continuar amb aquest contrast és a través de dues vies:


Comunitat 311: En aquest fil podeu comentar les impressions (comentaris, dubtes, suggeriments,...) més generals

Drive: Us arribarà un enllaç al document on podreu anotar les aportacions més al detall sobre el propi text.


Deixarem de termini fins al dilluns 22 de maig per a rebre totes les vostres mirades i, a partir d'aquí, introduirem els canvis perquè es pugui continuar avançant i poder tenir un producte final de cara a la tardor.

Som conscients que els temps són reduïts, però agraïm que ens feu arribar les vostres impressions.

Volem reiterar les gràcies a tot l'equip per la disposició, el clima i regalar-nos totes aquestes mirades i reflexions fonamentals.

Una abraçada forta!

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir